Spletni esperantski tečaji in krožki v Sloveniji

V Sloveniji trenutno potekajo trije spletni esperantski tečaji, ki jih prirejajo krožki v Izoli, Kranju in Slovenj Gradcu. Tečaji so namenjeni vsem stopnjam predznanja in se jih lahko udeležijo vsi, ne glede na statistično regijo ali občino, samo da imajo čas. Potrebna oprema je računalnik z zvokom in po možnosti kamero, priporočljiv pa je še pametni telefon za lažje sodelovanje pri skupnih igrah, kvizih, anketah itd.

Tečaj Slovenj Gradec:     ob torkih ob 14.00, vodi Davorin Jurač s storitvijo Google Meet, prijave na naslov davorin.jurac@gmail.com.

Tečaj Kranj:                    ob torkih ob 18.45, vodi Gregor Markič s storitvijo Zoom, prijave na naslov gregor.markic@gmail.com

Tečaj Izola:                     ob četrtkih ob 14.00, vodi Peter Grbec s storitvijo Google Meetprijave na naslov geo9214@gmail.com

Pred začetkom videokonference bodo prijavljeni po elektronski pošti prejeli kodo za povezavo.

Če bo prišlo do sprememb terminov, vas bomo obvestili z okrožnico ZES. Nujno se vsaj poskusite vključiti, da spoznate postopke in možnosti daljinskega komuniciranja. Bolj izkušeni pa boste lahko po dogovoru z vodjo tečaja prispevali dodatne vsebine.  (O. K.)